TREND  Şubat  2021

2021 Yılının Pantone Renkleri

PANTONE Enstitüsü 2021 yılı için; birbiriyle ilgisiz gibi görünen iki tonu, 22 yıl içerisinde ikinci kez iki renk kombinasyonu ile öne çıkarttı. Enstitü tarafından ‘’hem kalıcı hem de canlandırıcı bir güç ve umut mesajı ileten bir renk evliliği‘’ olarak tanımlanan Ultimate Gray ve Illuminate’in güneşli sarısı belirli bir amaçla eşleştirildi.

2021 Yılının Pantone Renkleri

Nihai Gri (Ultimate Gray 17-5104 )ve Aydınlatıcı (Illuminating 13-0647)

İçinde bulunduğumuz yaşadığımız zamanın kültürünü ve ruhunu yansıtmak bu iki renkte istenen görev; geçen yıl ne kadar şiddetli zor ve kontrolden çıkmış da olsa, bu renklerle; dayanıklılık, güç ve iyimserlik öne çıkarılan duygular.

Zamanın ruhunu yansıtmak için psikoloji, sosyoloji ve ekonomi gibi bilim dallarının yardımıyla seçilen renklerden Illuminating (PANTONE 13-0647) sarının yumuşak bir tonu olarak her şeye rağmen var olan umudu ve mutluluğu simgeliyor ve karanlığın içinde gülümseten tüm anlara gönderme yapıyor. Grinin belki de en bilindik tonu olan Ultimate Gray (PANTONE 17-5104) ise kötümserliğin haberciliğini yapıyor gibi gözükse de vazgeçmemenin, azmetmenin ve dirayetli olmanın bir simgesi olarak dikkat çekiyor.

Ultimate Gray Ve Illuminating

Ultimate Gray Ve Illuminating

Ultimate Gray; pratik, kaya gibi sağlam, aşılmaz ve kasvetli bir his verse de, Illuminate de daha açık, umutlu ve güncel sarıyla esnekliği hissettirilmek isteniyor. Hareketsiz evde kalarak uzun bir mücadelenin ciddiyetini kapsarken, aynı zamanda herkesin beklediği umudu da kabul ediyor. Her şeyden çok, normale dönüş arıyoruz.

2021’de Modadan Dekorasyona Kadar Hayatımızın Pek Çok Alanında Göreceğiz

Geçtiğimiz sene şahit olduğumuz ikiliği yansıtan Ultimate Gray ve Illuminating’i 2021’de modadan dekorasyona kadar hayatımızın pek çok alanında göreceğiz.

2021 Pantone Renkleri

Sektörel olarak; uygun renk ve tasarımlarla Pantone renklerini ve etkilerini hissetmemek mümkün değil.

Kapalı kaldığımız apartmanlardan, özlemini duyduğumuz doğaya kadar her yerden yansımalar var.

2021 Pantone Renkleri

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.