ÜRETİM  Şubat  2021

Boyteks Üretim Tesislerine Genel Bir Bakış

Yaptığımız işe tutkuluyuz. Her yıl dünyanın 100’den fazla ülkesinde 30 milyondan fazla insan hayatına dokunuyoruz. İnovasyon ve tasarımın gücüne inanıyoruz.

Boyteks Üretim Tesislerine Genel Bir Bakış

Türkiye’deki Tesislerimizde İplikten Kumaş Üretimine, Hatta Bitmiş Ürüne Kadar Üretim Gerçekleştiriyoruz.

Tek bir merkezden yüksek kalite standartlarında dokuma ve örme yatak kumaşlarının üretimi gerçekleştiriyoruz. Üstün kaliteyi her yıl 100’den fazla ülkedeki müşterilerimize ulaştırıyoruz. Dünya üzerinde 50’ye yakın bayii ve acentelerimizle her zaman yanı başınızdayız.

200.000 m2’nin üzerindeki tesislerimizde yatak üretimi için gerekli olan bütün tekstil ürünlerini üretiyor en hızlı şekilde istenilen noktaya gönderimini sağlıyoruz. Tasarımdan üretime, apre işlemlerinden lojistiğe kadar bütün operasyonlarımızın odağında yenilik, tasarım ve kalite yer alıyor.

Modern Teknoloji

Modern Teknoloji

Modern teknoloji ile donatılan tasarım merkezi ve ürün geliştirme merkezlerimizde iş ortaklarımızın koleksiyonlarını birlikte oluşturuyoruz.

Numune üretiminden sevkiyata kadar bütün adımları ciddi bir titizlikte yürütüyoruz.

Kalite Ve Güvence

Kalite ve güvence departmanımız iplikten boyama işlemlerine kadar bütün süreçleri yüksek standartlarda izleyerek raporlamasını sağlıyor.

İplik ve kumaş boyama işlemleri için son teknoloji ile donatılmış cihazlar kullanıyoruz.

Boyteks Dokuma Makineleri

Lojistik ekiplerimiz bütün ulaşım araçlarını kullanarak, en hızlı şekilde kusursuz teslimat için çalışıyor.

Yüksek katlı RFID teknolojileri ile donatılmış depolarımızla müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor ve işletmemiz içim verimlilik oluşturuyoruz.

Boyteks Akıllı Depo

Bu mükemmel operasyonları yürütebilmemizin öncelikli sebebi elbette her gün büyük özveri gösteren ve işine tutkulu olan çalışanlarımız. Küresel marka olma yolunda emin adımlarla ilerlerken en önemli kaynağımız olan insanlarımızı da her zaman en önde tutuyoruz.

Yeni Yazılardan Haberiniz Olsun!

E-posta adresinizi girerek tüm yeniliklerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.